„Вижда се, че нашият тим във всеки мач има леко израстване. Бях сигурен, че някъде нещо ще вземе. Продължаваме в същия дух. Момчетата с всяка една победа да си повярват, че могат да играят футбол. Виждате, че на моменти пак леко се прибрахме. Доволни сме от победата. Постарахме се и се готвим за следващия мач“, коментира Атанас Джамбазки след победата на Монтана над Локомотив Горна Оряховица с 1:0 в 22-я кръг на Първа лига.

Попитан за думите си, че двубоите края на сезона преди баражите ще са като контроли, треньорът на Монтана заяви: „Казах го, за да се успокоят момчетата и да играт футбол. Естествено, че трябват победа, за да израства отбора. Без победи няма как да стане – да имаш самочувствие. На тренировки нещата се получават, а на мач е доста напрегнато. Казал съм го от тази гледна точка. Три точки за нашия актив. Ние си знаем до къде и как можем. Не може за 10-15 дни да се направи нов отбор. С течение на времето и работата, нещата ще се получат.“

„Няма да се изненадам, ако някой, който не го броят за първата шестица в последния момент да успее да се промъкне. Постоянно им говоря, че не искам да гледам нервни и сприхави хора“, коментира още Атанас Джамбазки.