Бранителят на Локомотив Пловдив Асен Георгиев вярва, че равенството на тима му с Етър е закономерно. Защитникът не пропусна да отличи и добрата игра на отбора си, която носи лека „горчилка” след хикса с отбора от Велико Търново в десетия кръг на Първа лига.

„Изиграхме добър тактически мач, непозволявайки на Етър да ни напада. Не успяхме да отбележим. Етър изигра много добър мач, който не ни позволи да имаме много ситуации, но все пак имаше някой, с които можеше да вкараме”, бяха първите думи на Георгиев пред DIEMA SPORT.

„Имахме положения и пространства, но не реализирахме. Следващият мач се надявам да победим. Получи се мъжки двубой, но равенството е справедлив резултат. Бяхме по-активни, но няма какво да направим, след като мачът вече е свършил. Сега трябва да се възстановим от този мач и излизаме с Берое, за да победим”, продължи Георгиев.

„Играем мач за мач и целта е да влезем в „шестицата”, пък после ще видим какво ще става. Лека полека треньорът ми гласува доверие, а аз набирам увереност, надявайки се да имам повече възможност, но зависи от треньора. Не искам да говоря за миналия ми отбор Берое”, завърши Асен Георгиев.