Антонио Вутов даде много ясен знак за бъдещето си. Както е известно, Вутов е футболист на Удинезе, но по всяка вероятност ще остане в България.

Младежкият национал изкара успешен период под наем в Ботев, откъдето имат желание да го задържат в редиците си. В същото време обаче интерес има и от родния му клуб Левски. На въпрос с какъв цвят се вижда през следващия сезон - жълт или син, халфът отговори: "Ако си ме видял преди 5 години, ще видиш с кой цвят съм бил."

"Не мисля, че това ми оказа някакво влияние. Още няма нищо официално. Когато стане официално, ще разберете", каза още Вутов след контролата на младежите срещу Грузия, спечелена с 1:0.

България U21 победи трудно Грузия в Бояна

"Получи се мач повече на битка, на хвърляне, нямаше толкова футболни достойнства. Важното е, че бихме за самочувствие. Не се получи красива игра, но това е. С всеки мач, с всеки лагер започваме да играем по-добре, но сме съвсем нов отбор и трябва време."

Пресата не беше толкова висока, но имахме някои атаки, в които изнесохме добре топката и се получиха опасности. Надявам се да подобрим играта. Те ни владееха топката предимно, тичахме без топка, която е неприятно", обясни Вутов за самия мач.