„Първо искам да благодаря на хората, които са гласували за Серкан, той заслужава тази награда“, заяви Антонио Вутов, който прие наградата за Играч на мача с Берое от името на спечелилия приза Серкан Юсеин.

„Мачът се разви добре за нас. Върнаха ни един гол, но за щастие ние отбелязахме още два. Видяхте, след гола, който ни отбеляза Берое, отново продължихме да играем нашата игра. Доминирахме през цялото време“, каза още Вутов и добави:

„Може би всеки един отбор в Първа лига има и мачове, в които нищо не се получава, но за щастие днес победихме пряк конкурент. Ние гледаме мач за мач. Надяваме се да трупаме още точки до прекъсването и тогава ще правим сметки.“

„Серкан направи две прекрасни асистенции, като един голям футболист подаде на свой съотборник, за да вкара на празна врата. Поздравявам го за тези две асистенции, защото бяха много важни за нашия отбор“, сподели Антонио Вутов, а за предстоящия сблъсък с Локомотив Пловдив, той коментира:

„Дербито е един мач, в който никога не се знае какво ще се случи. Надявам се да се подготвим добре и да направим още един спектакъл като днес.“