Старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков беше категоричен, че докато трансферният прозорец не затвори врати селекцията в неговия тим ще продължи. Той направи уговорката, че нови имена ще бъдат привлечени само ако се появят футболисти, които безспорно са в състояние да вдигна класата на отбора.

Здравков също така добави, че най-новото попълнеине на „орлите” Серкан Юсеин ще може вече да се включва в контролните срещи от другата седмица.

„Серкан направи вече две тренировки. От следващата седмица считам за съвсем нормално да започне да се появява на терена. Не може един футболист да пристигне вчера, а днес вече да играе. Той не познава своите съотборници и качествата си игра. Това са съвсем нормални неща.”

„Селекцията не е приключена. Ако се появи футболист, който може да вдигне нивото и класата на отбора, може да се случи. Не искам да конкретизирам постове, защото ще се появят спекулации. Ние имаме футболисти, които на този етап си вършат работата добре.”

„Конкретно не сме посочвали пост и човек. Имаме разговори с определени състезатели от България. Може и да се случи, може и да не се случи. Всичко е възможно”, каза Здравков.

Вчера Лудогорец записа трета загуба в четвъртата си контрола на турска земя, отстъпвайки с 0:1 от Лехия Гданск.