Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов определи групата за предстоящия мач от 12-ия кръг на Първа професионална лига с Лудогорец. В състава се завръща нападателят Сукуна и централният бранител Александър Александров. Двамата пропуснаха гостуването на "моряците" на Левски заради здравословни проблеми. 

Аут за срещата с разградчани са младите национали Ертан Томбак и Емил Янчев. В групата не попадна и новото попълнение на варненци Антон Огнянов. Крилото подписа днес договор с Черно море, но все още не е картотекиран в БФС. 

Днес следобед "моряците" проведоха занимание на стадион "Тича", а преди него имаха видеоразбор. След тренировката наставникът Емануел Луканов заведе тима на лагер.

Двубоят между Черно море и Лудогорец е в събота от 20 часа на с"Тича" във Варна. Цената на билетите е 6 лева и ще се продават на касите на стадиона от 18 часа.

Групата на Черно море: Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Георги Илиев, Стефан Станчев, Александър Цветков, Сукуна, Александър Александров, Георги Божилов, Орлин Старокин, Атанас Зехиров, Марек Кузма, Цветелин Чунчуков, Илия Миланов, Мариян Огнянов, Николай Минков, Мартин Костадинов, Илиас Хасани.