Срещата между тимовете на Дунав и Черно море от 16-ия кръг на Първа лига е в неделния ден (19 ноември) от 12:30 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.

Антон Огнянов е обличал и фланелката на Дунав, ето какви са очакванията му за двубоя, както и за престоя му в Левски, той отговори в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

"Не съжалявам за нищо, исках да играя за Левски, получих втора възможност, не се получи, не зная, защо се стекоха така обстоятелствата, ситуациите се менят постоянно, явно нямах и нужния късмет", коментира Огнянов темата Левски.

"Изчаквах оферти за чужбина, във Варна се чувствам добре, има добър колектив, тренировките и организацията са на отлично ниво", коментира Огнянов присъединяването си към Черно море.

"С Веско с управата на Дунав не съм имал проблеми, може би Веско ми се разсърди, че исках да премина в по-голям отбор, не знам защо. Всеки тим с нов треньор иска да се докаже, искам да излезем победители в мача, ще е труден двубой, искам с играта си да допринеса за успехите на тима", коментира атакуващият футболист преди двубоя с бившия си тим.

Срещата е в неделния ден (19 ноември) от 12:30 часа и ще може да го наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, Gong.bg и честотите на Дарик радио.