Лудогорец допусна малко очаквана издънка в домакинството на Пирин, но един от играчите на отбора има поводи за радост. Това е Абел Анисе, който отбеляза единственото попадение за разградчани в равенството 1:1 и беше определен за Играч на мача.

"Труден мач за нас, Пирин се беше окомплектовал много добре в защита. Ние създадохме шансове и пропуснахме. Ако бяхме вкарали дузпата, можеше да е по-различно", заяви Анисе при получаването на шампанското пред камерата на DIEMA SPORT.

"Знаехме, че мачът ще е труден, държахме топката, но не можахме да вкараме. Това е футболът. В друг мач ще вкараме повече. Всеки може да изпусне дузпа, но трябва да работим здраво, за да печелим отново", сподели още мадагаскарецът и говори за работата с наставника Димитър Димитров.

"Димитър Димитров знае изключително много за футбола, работил съм с него в Бургас. Той е треньор, който иска да спечели всеки мач. Дойде в най-добрия клуб в България и дано ни направи шампиони", сподели Анисе и говори за жребия в Лига Европа за тима си.

"Всичко е възможно във футбола, преди играехме с Арсенал, ПСЖ, Реал Мадрид, така че този жребий не би трябвало да ни притеснява. Ще е трудно, но ще се постараем да направим, каквото можем. Ще се готвим здраво и ще се борим за победата във всеки двубой", сподели още халфът и накрая коментира възможността да бъде продаден в чужбина.

"Има възможности за трансфер, но аз имам договор тук. Чак след това мога да мисля за това, защото имам договор. Ако има разговори и нещо конкретно, ще мислим впоследствие. Само Господ знае какво ще се случи", завърши Анисе.