Испанският нападател Антонио Аниете вече тренира пълноценно със съотборниците си в Левски, след като в последните няколко дни се подготвяше на облекчен режим заради лека контузия. 

Защитникът продължи да тренира по индивидуална програма.

Аниете бе част от упражненията с топка, както и от играта на малки вратички, в която играеше ролята на "жокер", организиращ атаките и разпределящ подаванията. Испанецът се отличи с няколко аистенции, а Венцислав Христов и Бабатунде Адениджи бяха сред най-активните.

Бранителят Мики Орачев продължава да се подготвя самостоятелно с бегови упражнения.

Тренировката завърши с тежки бегови натоварвания. След 50 минутно занимание на терен, включващо кондиционни упражнения и игра с топка, футболистите бяха заведени на алеята, отвеждаща към Сектор „В“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Там под ръководството на кондиционния треньор Роко Перота „сините“ изпълняваха серии от спринтове по наклон. След края на упражнението пък бяха отведени на официалния терен, където последва нова порция кондиционни натоварвания.

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович направи промяна в програмата на „сините“ за уикенда.

Второто занимание на тима за днес, 03.09, ще е от 17:00 часа и ще е изцяло закрито за медиите. В неделя, 04.09, отборът ще почива.