Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов бе щастлив от успеха на врачани над Етър с 2:0, но вярва, че резултатът е можел да бъде още по-сериозен. Големият герой за домакините бе Петър Атанасов, който отбеляза и двата гола и поведе в голмайсторската листа, изпреварвайки нападателя на ЦСКА Мауридес.

„Неубедителното ни начало бе, защото играхме добре и губим. Променихме някои неща и момчетата повярваха, че ще станат нещата. Раздадохме се повече от Етър и малко съжалявам, че не победихме с по-голям резултат. Красимир Балъков е уникален треньор. Бях на бенефиса му в Щутгарт, където имаше 80 хиляди човека. Етър не е лош отбор”, бяха първите думи на Ангелов пред DIEMA SPORT.

„Щом тези футболисти играят тук, то аз съм вярвам на всички. Умея да намирам границата между приятелството и задълженията. Дано продължим по този начин. Разрешавам една вечер да излязат и после забранявам това нещо, тъй като предстои тежък мач”.

„Не знаех, че Петър Атанасов води при голмайсторите. Имаме още десет други футболисти, които са помогнали на Пепи да вкара петте гола. Не мога да го отлича, но браво за него. От Нова година е при нас и има страхотно израстване. Искам и другите да са така. Те го правят, но той се отличава, тъй като вкарва голове”, продължи Сашо Ангелов.