Вече бившият наставник на Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира рокадите в тима. Както е известно, Ангелов става главен мениджър, а досегашният му асистент Росен Кирилов го наследява на поста. Специалистът сподели, че промените са били коментирани още преди края на кампанията и не са били обвързани с оставането на „бистришките тигри“ в елита.

 „Искам да кажа, че решението е в полза на клуба. Нашата гледана точка бе такава. Имах желание това да се случи. Бяхме го коментирали преди края на шампионата. Изходът на шампионата не бе решаващ“, започна Ангелов по време на официалното представяне новия мениджър и наставник.  

„Наистина в отделни моменти се чувствах изчерпан, но основната причина е, че съжалявам, че загърбихме школата. В основата на всичко е добрият дух и всичко започва от школата. Ние сме различни от останалите клубове. Приоритетите ни са и двете неща да вървят ръка за ръка“, продължи Ангелов.

„Ще следя какво става в първия тим. Ще се опитам да работя за каузата футболът да се развива. Завърших мениджмънт преди две години и искам да видя как ще се справя с управлението на повече хора“, допълни Ангелов.