Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви след загубата от Черно море, че рано или късно тези малки точици, които отборът изпуска, съдбата ще ги върне като три точки и тимът ще започне да побеждава.

„Мисля, че и с Ботев, и Берое се представихме достойно. Аз съм оптимист. Рано или късно тези малки точици, които изпускаме ще ни се върнат от съдбата като три точки и ще започнем да побеждаваме. Аз съм спокоен от това, което видях днес. За пореден мач мисля, че сме равностойни на отбори като Ботев, Берое и Черно море, които са отбори с много по-големи бюджети от нас и много по-големи възможности. Самият факт, че днес ги надиграхме мен ме успокоява. Ние ще победим в най-важните за нас срещи“, коментира Ангелов.

„Ние допускаме много глупави голове. Работим върху тези неща. Миг загуба на концентрация ни костват голове. Оптимист съм за бъдещето на отбора“, добави треньорът на Витоша.

„Всички, които бяха на терена могат да реализират положенията. Ако продължаваме по този начин, ще стигнем до момента, в който ще започнем да отбелязваме голове“, продължи наставникът.

„Мисля, че бяхме тотални господари на терена и това ме прави горд“, каза още Витоша Бистрица.