Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира отлагането на двубоя със Славия, както и думите на президентът на Славия Венци Стефанов срещу шампиона.

"Беше спрян правилно, не можеше да се играе двубоят, това беше в ущърб на Лудогорец, в сряда летим за Дания, сега нещата ще се променят", коментира Петричев.

"Ако някой обвинява Лудогорец за ситуацията, ние сме най-потърпевши в случая, уважаваме правилниците на футболния съюз, утре идваме и си играем мача. Господин Стефанов много пъти се упражнява върху гърба на Лудогорец, неговите тарикатлъци вече не минават, Лудогорец не е бил инициатор този мач да не се играе, чакахме решението на съдията и делегата", допълни шефът на Лудогорец.

"Какви ги плещи г-н Стефанов, нека да не се държи като шут, не му отива на годините, той преминава всякакви граници, Славия нямаха червени топки, ние им дадохме, ако ние нямахме такива топки, той се прави на великан пред камерите. Нека той си промени отношението към Лудогорец. На всяко гърне мерудия", каза още Петричев.

"Бяхме готови да играем, водим със 7 точки пред втория, ние нямаме притеснения, не играем за Шампионска лига с тях. Ще изиграем мачът утре, ако домакините се погрижат терена да бъде в добро състояние и ако е необходимо да имат и червени топки", допълни той.

"Титлата не е решена, ние трябва да уважаваме противниците, тепърва първенството ще стане много интересно", завърши шефът на Лудогорец.