Андреас Васев: Проблемът е, че на всеки 6 месеца правим нов отбор

Полузащинтикът на Монтана Андреас Васев сподели след тежката с 1:7 от Ботев, че въпреки поражението, тимът му все още има шанс да се спаси от изпадане от елита. Той посочи като основен проблем за Монтана, че на всеки шест месеца се гради нов отбор.

„Твърде много грешки допуснахме във всички линии. Мислехме си, че можем да вземем нещо в този мач. Не е тайна, че Ботев са изморени. Играят мачове през два дни, но не се получи. Ние нямаме право да се предаваме. Форматът е такъв, че ни позволява да се борим докрай. Проблемът може да се каже, че е в главите ни. Нямаме избор, трябва да се вдигаме“, каза Васев.

Той сподели, че е изненадан от хвърлената оставка от наставника на тима Атанас Джамбазки.

„Не сме говорили нищо в съблекалнята. От вас разбирам, че той е подал оставка. Това е много неприятно, не знам как да го коментирам. Трябва да останем оптимисти. Имаме още пет мача от груповата фаза, след това влизаме в плейофи, в които всичко е възможно.“

„Проблемът не са чужденците, а фактът, че на всеки шест месеца се прави нов отбор. Не можем да се сработим, градим се като такъв в мачовете“, завърши Андреас Васев.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Първа лига