Един от водещите български вратари в близкото минало Йордан Господинов анализира в ефира на DIEMA SPORT широко дискутираната ситуация с гола на Лудогорец и Клаудиу Кешеру в мрежата на Божидар Митрев от Левски през уикенда. 

Тогава румънецът се разписа с истински шедьовър директно от корнер и въпреки че направи огромни пропуски преди това, включително пропиля и дузпа, донесе изключително важните три точки за тима си. А пък Митрев, който беше непогрешим преди тази ситуация, избухна в сълзи впоследствие. 

"Много добро позициониране като първоначална позиция за Митрев. Той покри двама играчи на противника на първа греда и затова беше съвсем нормално да не е ориентиран към задната греда." 

"Единственото, което мога да му дам като съвет, макар че отвън е много по-лесно, е сравнително късното анализиране на ситуацията. Има интересни изследвания, че още до 7-ия или 8-ия метър от летежа на топката трябва да прецениш дали ще можеш да играеш с нея." 

"Митрев позагуби малко време в този момент и може би трябваше да направи една крачка назад, за да потърси тази топка под гредата. Но на терена е много трудно, всичко става за части от секундата", обяви Господинов в ефира на DIEMA SPORT.