"Първо, каквото и да кажа за мача, искам от мое име и от името на Берое искам даизразя съболезнования към близките на Павел Панов и Георги Марков. Тежко ми е... Трябва да се говори за такива хора", заяви старши треньорът на Берое Александър Томаш след победата с 2:1 в двубой от 22-ия кръг на Първа лига.

"За втори мач получаваме гол и се връщаме. Това говори за характер. И Етър излезе да играе футбол. С такива мачове можем да върнем публиката. При нас се получиха и много хубави неща, и много лоши. Забелязвам, че след като имаме нещо много добро, много позитивно, правим някаква елементарна грешка. Трябва да поработим, но като цяло мога да поздравя момчетата. Изпълнихме целта си с този мач и Берое може само да изгражда", коментира още Томаш и продължи:

"Докато получихме гол, противникът не ни затрудни с нищо. Там трябва да поработим - концентрация и влизане на 100% в мача. Да вторият гол дойде точно навреме. С този мач мисля, че отборът ще израстне, защото се сблъсква с коренно различни неща. Мисля, че това е положително за нас. И този мач беше тежък, и предишният. Ето осигурихме си шестицата, от тук нататък Берое ще играе футбол, Берое ще се забавлява."