Старши треньорът на Верея Александър Томаш заяви след равенството с Дунав Русе, че не е доволен от представянето на отбора. Той добави, че Верея е приличал на отбор само през първото полувреме.

„Аз не съм доволен. Винаги искам повече от себе си, от екипа си, от футболистите. За нас този мач бе исторически. Видя се, че има много неща върху, които трябва да работим. Имаме още доста работа и ще трябва да си извървим пътя. През първото полувреме приличахме на отбор с разиграване на топката по земя и с комбинации“, коментира Томаш.

„Аз вярвам и изисквам от себе си. Ние тепърва работим за отбора. Искам да поздравя момчета. Аз знам, че могат много повече. Вярвам, че отборът на Верея ще представя много по-добра продукция и ще взима победи“, добави треньорът на старозагорци.

„Във футболистите имаше скованост. Точката може би е заслужена и за двата отбора. Аз искам да виждам друго лице на отбора. Ще трябва време.“

„Има реална оферта за Мафумби, която се разглежда. Няма да спираме никой. Искаме да се развиваме, да развиваме футболисти“, продължи наставникът на Верея.

„Момчил Цветанов даде всичко от себе си. Знам, че той може много повече. Илиян Йорданов все още не е готов. Не дойде и неговата жълта карта“, каза още Александър Томаш.