Наставникът на Берое Александър Томаш коментира успеха на тима над Верея в старозагорско дерби, част от 33-ия кръг на Първа лига, първа шестица.

"Искам да поздравя момчетата с празника, да бъдат здрави и вярващи, независимо кои хора работят, клубът е за тях. Той ще пребъде", коментира след победата Томаш.

"Мога да разделя двубоя на две. Верея ни затрудниха, ако бяхме отбелязали по-рано щеше да бъде решен по-рано, изпуснахме положения, има върху какво да работим, за да израстваме като колектив", коментира Томаш след победата над Верея.

"Бяхме хегемона на терена, особено през второто полувреме. Феновете и собствениците искат да сме на място в таблицата, което да ни приляга. Когато под напрежение се случват нещата, не можем да поемем нещата от психологически план. Чисто спортно-технически се получават добри неща, Берое играе мач за мач, изгражда се, за да бъдем готови за това, което вие казахте, на футболистите съм казал, когато се случват нещата не трябва да има еуфория, но когато не се получават не трябва да има разочарование", добави още той.

"Трябва да сме готови всички заедно, публика, отбор, клуб, всички трябва да бъдем готови за това, което искаме, аз го вярвам. Всеки един човек мечтае, но реалностите са такива. Аз също трябва да бъда гъвкав. Мислим от януари за нови футболисти, дали ще се случи, ще покаже времето. Работим, клубът е на много високо ниво", каза още Томаш.

"Иван Иванов е много високо ниво футболна интелигентност, може би един от най-добрите централни защитници, с които съм работил. За мен беше чест да бъда негов треньор. Бандаловски е играч на Берое, в момента мисля само за Берое", каза в заключение треньорът на старозагорския тим.