Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че на отбора му липсват все още някои детайли в играта.

„Добра тренировка от физическа гледна точка. Тактически също успяхме да поработим, защото денят, в който искахме да работим върху тактиката на тренировка падна снега и ни затрудни. Не разглеждам мача като контролна среща, но винаги, когато побеждаваш е хубаво“, сподели Томаш.

„Липсват ни детайли. Ориентация преди да си получил топката. Доволен съм. Камбуров  в много ситуации показа какво е да бъдеш отборен играч. А някои все още не са дорасли да бъдат толкова отборни. Но и това ще се случи“, добави той.

„Младите играчи трупат самочувствие. Те водят тренировъчен процес с нас и там са много по-различни, по-отпуснати и по-добре представящи се. Нормално е това. Затова когато казвам, че е психология много хора си мислят, че просто се опитвам да се правя на интелигентен. Не е така.“

„За Георги Динков ще решаваме допълнително. За Иван Бандаловски мисля, че ще бъде готов, но най-важно е здравето и когато медицинският екип ни каже, че всичко е на 100%, тогава ще решим дали да го използваме още в мача с Левски“, каза още Александър Томаш.