Александър Любенов: Благодаря на всички за подкрепата

Вратарят на Левски Александър Любенов благодари на всички за подкрепата, която е получил след мача срещу Ботев. Той благодари на всички от отбора и специално на Божидар Митрев, който му се е обадил след мача.

„Трудно ми е, все още ми е тежко, защото едва ли не отборът загуби заради мен. Допуснах много детинска грешка. Искам да се извиня на съотборниците ми, че се получи така“, коментира Любенов.

„Така се случи. Не мисля, че съм подценил ситуацията. Всички се отнесоха към мен с разбиране. Всички ме подкрепиха, въпреки че направих такава детинска грешка и заради мен така се стекоха обстоятелствата в мача. Искам да им благодаря за това тяхно разбиране. Искам да се върнем на победния път“, добави вратарят.

„Надявам се тази грешка да ме направи по-силен. Няма как да не се ядосвам при положение, че такава топка влиза във вратата ми. Бъркали са много вратари, на много голямо ниво. Ще си взема нужната поука и ще бъда по-внимателен занапред“, продължи юношата на „сините“.

„Божидар Митрев ми се обади веднага след мача. Той ме подкрепи и ми каза, че на всеки се случва. Говорихме за ситуацията. Каза ми какво е било по-добре да направя, а също така и какво не съм направил. Искам да му благодаря и на него за оказаната подкрепа. Имаше доста негативни коментари по мой адрес. Писаха ми в социалните мрежи, звъняха ми непознати номера по телефона. Не съм вдигал. Не мога да ги виня. Направих непростима грешка, заради която може би отборът загуби.“

„Чувствам се страхотно, че се завърнах в Левски, който е родният ми отбор. Така се получи с Лудогорец, че трябваше да влезна след стеклите се обстоятелства и червения картон на Божидар Митрев. Не бих казал, че съм направил кой знае какъв мач срещу Лудогорец. Просто си свърших работата. Така се получи после срещу Ботев, за което съжалявам. Ако не съм уверен, че ще се получат нещата, нямам място тук. Уверен съм. Надявам се един ден да стана титулярен вратар на Левски“, казаа още Александър Любенов. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски Александър Любенов

Първа лига