Фланговият футболист на ЦСКА Александър Георгиев призна, че загубата с 0:4 от Сувон Блууингс в Испания е била един от най-слабите мачове на тима. Георгиев коментира, че може би и натрупаната умора е била фактор, макар че тя не трябва да служи като оправдание.

„Противникът ни надигра във всички аспекти. Много слаб мач. Може би се дължи на умората, но това не би трябвало да е причина за такава загуба. Играхме слабо“, коментира Георгиев пред DIEMA SPORT 2.

„Усеща се вече умората, но това не трябва да е оправдание. Ние излизаме във всеки мач за победа, без значение дали е контрола или официален. Ние сме ЦСКА, няма значение кой е съперникът.“

„Треньорският щаб преценява на кого ще разчита и на кого – не. Аз не мога да коментирам.

Имам леки болки в глезена, но това не е проблем. С болката се свиква.“

„В предните контроли се представихме на доста добро ниво. Чувстваме се подготвени и се готвим за официалните мачове. Всичко трябва да е нормално. Като цяло отборът се чувства готов. Дано се представим по-добре.“

„Чувствам се добре на фланга, но когато треньорът прецени, че трябва да играя като бек по-назад, се съобразявам. Където прецени той, там ще играя“, добави Георгиев.