Щастливият треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира постигнатата победа на тима над Лудогорец с 1:0 в мач от третия кръг. 

"Така е във футбола, когато никой не ти вярва, трябва да се вдигнеш сам и да си повярваш, можем да играем добре и да демонстрираме качествата си срещу всеки съперник, коментира треньорът на Локомотив.

"В последните 3 дни тренираме за този мач, да играем дефанзивно, без грешки и на контраатаки, вярвах, че можем да вкараме гол, смените много помогнаха, с влизането на Илиев и Филип Михалевич, създадохме няколко положения пред вратата на съперника", добави той.

"В първите два мача имахме кадрови проблеми, днес бяхме окомплектовани, играхме добре, стабилна защита с двама нови играчи, трябва ни време да заиграем по-добре, след два дни ще трябва да се концентрираме върху следващия мач", заяви още Акрапович.

"Никой не се чувства приятно когато получиш съобщение на месинджъра, към феновете, когато сме едно семейство, и всички стоим зад клуба може да станем силни", заяви още наставникът на "смърфовете".