Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви след поражението от Септември София с 1:3, че концентрацията в дефанзивен план е изиграла лоша шега на „смърфовете“. Босненецът добави още, че постепенно стилът, който налага той се избистря.

„Поне десет положения пропиляхме. Надявам се, че в следващия мач ще отбележим голове, ако създаваме така. Направихме преход от зашита в атака, не изглеждахме лошо, но концентрацията в дефанзивен план ни изигра шега. Те нямаха толкова положения, но ни вкараха три гола. Имахме положения, не съм недоволен, но това е качество да сме концентрирани преди гола“, започна Акрапович пред DIEMA SPORT.

“Откъдето и да погледнем играчите се адаптират към стила, който искам аз да наложа. Имаме качествени играчи. Постепенно стилът ще се избистри. Изглеждаме добре на терена, в някои мачове ще се получи, в други - не. Още малко концентрация ни е нужна. Моята цел като поех отбора е да играем добър футбол, ако играеш такъв, може да печелиш. В следващия мач се надяваме да бележим повече“.

„Дали е добре да сме в топ 6, има още малко мачове. Не бива да говорим затова. Малко нереално ми се струва. Важно е да играем добър футбол и резултатите ще дойдат. Локо Пд трябва да изглежда добре като отбор“, каза за финал Акрапович.