Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира, че тимът му е допуснал леки и евтини грешки при загубата от Лудогорец с 0:3 в мача от 16-ия кръг на Първа лига. Специалистът анализира сблъсъка, който се игра на стадиона в парка „Лаута“, като сподели своите виждания за развитието на „смърфовете“.

„Искам да благодаря на нашите фенове, които бяха фантастични. Ако не бяхме допуснали тези леки и евтини грешки, ако ги изключим, направихме добър мач. Играчите показаха борбеност и характер, и дисциплина, но допуснахме грешки. В някои ситуации показахме наивности. Важно е, че създадохме тези шансове“, започна Акрапович

„Трябва още по-голяма дисциплина. Аз не трябва да казвам на играчите да се връщат назад, когато загубят топката. Тези ситуации се разбира от само себе си. Усъвършенстваме детайли. Не покриваме навреме, от там идват проблемите. Моите играчи с течение на времето ще разберат и ще се подобрим“.

„Те вече започнаха да прихващат това, което искам. Да има тотална дисциплина. Имаше играчи, които по-късно се присъединиха, не са в нужната кондиция. Нямам дълбочина, каквато аз искам, но днес изглеждахме добре. Съперникът бе много класен, показва го и в Европа. Трудно е да се играе срещу тях в момента“, отбеляза още Акрапович.

„Доволен съм, вижда се, че и той изостава с кондицията, но бързо се приспособи. Ще ни помогне много“, коментира още Акрапович за дебюта на Игор Банович.

„Имам планове, но всичко зависи от играчите, дали ще дойдат тези, които искам. Тези трябва да докажат, че разбират моите изисквания. Ако не го направят, ще се разделим с тях“, каза за финал специалистът.