Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отличи представянето на тима си преди почивката в мача с ЦСКА. Според него, през тези 45 минути тимът му е стоял много по-добре от съперника, а след почивката е изпуснал Едвин Джеси и това е повлияло на резултата.

"Контролирахме топката през първото полувреме, тогава бяхме и по-добрият отбор. След почивката не можахме да спрем Едвин Джеси, не можахме да опазим и Мауридес при центрирането за гола. Това разстрои играта ни след почивката и не успяхме да отвърнем", заяви Акрапович пред DIEMA SPORT.

През лятото "железничарите" направиха мащабна селекция, дойдоха множество нови имена, но от тях само двама се появиха срещу "червените". Затова Акрапович призова за повече време.

"Днес бях само с двама нови футболисти, останалите деветима бяха от старите. Карагарен беше единият, който няма как да е нов. Нямаме много време да се обиграем, но няма как. Но днес някои от играчите не играха на позициите си и това ни затрудни. Искам да играем, както във финала на миналия сезон и ще се стремим към това", заяви Акрапович и разкри какви са целите.

"Нямаме цели, всичко е наред, говорим си много със собственика Христо Крушарски. Имаме много нови играчи, които трябва да се аклиматизират към стила ни, но за това трябват време и мачове. Мисля, че трябва да работим още много, за да стигнем нивото от миналия сезон, но ще го направим", добави наставникът и коментира чакат ли се още нови играчи.

"Повече не чакаме нови играчи, освен ако не се появи някой много качествен играч. Играхме добре миналия сезон, много агресивен и силен стил. Трябва ни няколко време, за да финализираме нещата около състава. Както видяхте днес, ние не си вкарахме положенията, те успяха и това е резултатът", завърши Бруно Акрапович.