Агентът на футболиста на Лудогорец Джонатан Кафу - Луиш Карвальо отвори широко вратата за евентуален трансфер в Олимпик Лион.

„Знам, че от Лион има сериозен интерес към Кафу. Ще имаме среща през следващата седмица. Ще пътувам до Франция, за да обсъдим възможността за осъществяването на сделката. Ще видим какво може да направим“, коментира Карвальо пред „Foot Mercato“.

Големият бос на Лацио се зае с Кафу, сам ще сваля цената

„Интерес от Кафу има от Франция, Португалия и Англия. Ще проведа среща с шефовете на Лудогорец и ще вземем най-доброто решение за играча. Мисля, че за точната сума, при подходяща оферта, Лудогорец ще се съгласи да го продаде“, добави агентът на играча.

Кафу разкрачен между Евертън, Лестър и Съндърланд

„Аз не мога да ви кажа сумата, при която Лудогорец ще е склонен да продаде Кафу. Аз не съм президентът на Лудогорец. Франция има едно от най-добрите първенства в Европа и дори в света. Франция е страхотна страна с атрактивен шампионат. Това е отлична възможност. Лион е голям клуб. Мисля, че няма футболист, който да не иска да играе в Лион, който е топ отбор“, каза още Луиш Карвальо.

Сделката изглежда е близо: Лацио намери парите за Кафу