Авторът на попадението за Левски Бабатунде Адениджи беше разочарован след края на мача с Локомотив Горна Оряховица. Битката на "Герена" завърши наравно 1:1, а това е втори пореден мач за "сините" тази пролет, в който не могат да победят. 

"Искахме да победим, за да се фокусираме върху следващия мач. Трябва да вдигнем главите си. Със сигурност нашата цел беше да завоюваме трите точки, но изпитахме голям срам и не успяхме да спечелим", сподели нигериецът пред DIEMA SPORT.  Той отдаде дължимото и на съперника. 

"Не мога да кажа, че сме изненадани от играта на Локомотив, защото са добри и го знаехме. Старахме се и искахме да играем на високо ниво, но за съжаление си тръгваме с равенство", сподели още нигериецът.

Този провал за левскарите дойде в края на седмицата, която беше белязана от драмата по високите етажи на клуба и оттеглянето на собственика Спас Русев след конфронтация с феновете.  

"Не е наш проблем дали собственикът е тук, обстановката не ни се отразява. Нашата работа е долу на терена и това трябва да е в главите ни, а не какво се случва извън стадиона", завърши Адениджи.