Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски сподели, че селекцията в отбора е приключена и е направена от спортно-технически състав – футболисти и треньори.

„За селекция искам да ви кажа на всички едно – няма кой да каже този или онзи го избра, няма кой с кого да се оправдава. Имаше спортно-техническси състав – футболисти и треньорът те си решиха селекцията. Тя приключи”, заяви Крушарски след контролата с ЦСКА 1948, спечелена от „смърфовете” с 2:1.

Крушарски сподели, че се чувства добре след операцията на крака, която претърпя.  „Ами супер. Вече се възстановям и щом съм на терена вече е добре. Да се нядаваме, че скоро време ще ме видите и на полето. Това ЦСКА е само дразнител. Идва следващото. Там ще е по-интересно. Тук е само дразнител. Сега ни разчовъркаха само нервичките. От тук нататък другите да му мислят. Нали знаете един бик на какво се настървява. На червено естествено. И ние сме така”, коментира Христо Крушарски по повод контролата с втородивизионния ЦСКА 1948.

„Пожелаваме си колкото може по-нагоре. Мисля, че имаме сили да се борим. Отборът е млад, надъхани момчета. Ще стане”, каза още Крушарски, а по повод завръщането на Бирсент Кагагарен, добави: „Той никога не е бил да не е част от Локомотив. През цялото време съм поддържал с него, въпреки че не можах да преживея това негово освобождаване. Тогава се съобразих с треньора, а сега се съобразявам с колектива, не с треньора.”