Собственикът на Левски Спас Русев и неговата съпруга поканиха на изискана вечеря футболистите, треньорския щаб и ръководството на клуба, ексклузивно научи "Дарик радио". Бизнесменът избра луксозен ресторант, който бе резервиран само за "сините". 

Екип на "Дарик радио" единствен се добра до местонахождението на въпросната среща, чиято идея явно е сплотяване на колектива, след като Левски направи мащабна селекция и е на практика нов тим. 

Домакинът на събитието Спас Русев първи пристигна на уреченото място, което е сред топелитните заведения в София. Както повелява протоколът, от футболистите първи акостира капитанът Божидар Митрев. 

След него се появиха и най-младите в тима Ивайло Найденов, Илия Юруков, Станислав Иванов и Димитър Шейтанов.

Последваха хора от администрацията, скаутското звено и помощник-треньора Асен Букарев, придружаван от очарователната си съпруга. 

Спортният директор Даниел Боримиров и неговата жена Афродита пристигнаха елегантно облечени и нямаха против да позират пред обектива ни. 

Малко по-късно към събитието се присъединиха Алекс Боримиров и сърбинът Милош Цветкович. 

Вратарят Сашо Любенов обра точките със своята половинка - бившата гимнастичка Цвети Стоянова. Компания им правеше новото попълнение Холмар Ейолфсон, който тепърва се запознава с града. 

Давид Яблонски и Димитър Пиргов пристигнаха заедно, така както и играят в центъра на отбраната. 

Румънците Серджиу Буш и Нелуц Рошу явно са взели под крилото си новобранеца Жерсон Кабрал, който бе последният трансфер в Левски. 

Антонио Вутов влезе в луксозния ресторант със своята половинка, като очевидно са намерили кой да гледа сина им Диего. В тяхната компания бе един от любимците на феновете - Роман Прохазка. 

Черешката на тортата бяха най-големите звезди в Левски Габриел Обертан и Гомес. Французинът пристигна със своята атрактивна дама, а Жорди слезе от такси с русокосата си съпруга, която се усмихна при журналистическото внимание. 

Към партито се присъединиха Георги Ангелов, Иван Горанов и Васил Панайотов, който също се радваше на дамска компания. Италианските асистенти в Левски дойдоха в баровския клуб с преводача Тодор Симов. 

Изпълнителният директор Красимир Иванов също бе с жена си, като направиха впечатление със стилния си вид. 

Последни на купона се появиха Делио Роси, съпругата му и дъщеря им. Това беше първата публична поява на хора от фамилията на италианския специалист в София. Синьора Роси е за първи път в България, след като мъжът и подписа с Левски. 

Изисканата вечеря е първа по рода си и говори, че Левски сериозно е влязъл под кожата на Спас Русев. Подобни сбирки са характерни за солидните европейски клубове.

Жуниор Мапуку впечатли с колоритния си вид и поздрави на входа на скъпарското заведение на чист български. Той очевидно помага за адаптацията в Левски на французина Антони Белмонт, като двамата дойдоха заедно на партито.