Дунав започна с 15 футболисти

Дунав започна подготовката си. По-малко от две седмици след последния си мач от паметния сезон 2016/2017 „драконите“ се събраха за първа лятна тренировка на Градския стадион в Русе днес. Отборът повтори най-доброто си класиране в историята и завърши на четвърто място в елита, където се завърна след 25 години прекъсване.

15 футболисти се включиха в днешното занимание. Сред тях бяха всички досегашни играчи с изключение на Искандар Джалилов, Ндуе Муйеци и Атанас Атанасов, които се разделиха с клуба по взаимно съгласие. Към отбора вече се присъединиха крайните бранители Христо Попадийн и Преслав Петров, които вече подписаха своите договори. Това важи и за юношата Сонер Хюсеин.

Като кондиционен треньор към щаба на „драконите“ се присъединява Емил Иванов, който досега водеше 2 от юношеските формации.

Всички са здрави, като единствено Тейнур Марем е имал оплаквания, но се включи в тренировката. Вратарят Мартин Луков, който все още се възстановява от операция на скъсани кръстни връзки, също бе в Русе, за да поздрави съотборниците си. По-дълга почивка са получили Мирослав Будинов, Михаил Милчев, Юлиан Ненов и Олексий Ларин. Те ще се присъединят към съотборниците си до края на тази седмица. Самир Аясс пък е с националния отбор на Ливан.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Дунав Русе

Първа лига