Четирима играчи от представителния отбор на Локомотив Пловдив, които до скоро бяха контузени,вече се в тренировките на "черно-белите".

Полузащитникът Петър Главчев вече е готов на 100% и тренира на максимални обороти заедно със своите съотборници от няколко дни, съобщава официалният сайт на клуба. Юношата на "черно-белите" се контузи няколко дена преди заминаването на отбора на подготвителен лагер през юни в Говедарци.

Главчев получи разкъсване на връзки на десния глезен на тренировка на тима, а в последствие се подложи на операция. Той се готвеше дълго време на облекчен режим пред погледа на д-р Константин Павлов и сега е възстановен напълно.

Вратарят Илко Пиргов също се готви наравно с останалите си колеги под ръководството на Здравко Букарица. Стражът се контузи в срещата със Септември през месец април. Той претърпя успешна операция заради скъсана предна кръстна връзка. Илко Пиргов работи усилено и скоро ще е на линия за предстоящите срещи на Локомотив от Първа професионална лига.

И Симеон Райков тренира редом с другите играчи. Болките в кръста на крилото са отшумяли и той отново провежда занимания с отбора.

Защитникът Стивън Езе пропусна няколко тренировки на Локомотив преди гостуването на Берое, а впоследствие не игра и в самата среща със "заралии" в Стара Загора.

Нигерийският бранител не взе участие и в контролната среща с Царско село в неделя, но днес се готви наравно със своите съотборници.