Черно море завърши с победа лагера си в Турция. Варненци победиха с 1:0 ФК Тосно. Единственият гол вкара Мехди Фенуш.

Още в 3-тата минута Мелкадзе засече опасно центриране в наказателното поле, но топката профуча покрай гредата. В 20-ата Морозов се оказа на стрелкова позиция, но Макенджиев излезе и изби в корнер. В 34-тата минута Черно море успя да поведе в резултата. Мариян Огнянов изведе Мехди Фенуш очи в очи с вратаря на руския тим и той реализира за 1:0.

В 38-ата минута отново добра намеса на Благой Макенджиев. Нуно Роча отправи удар от около точката на дузпата, но стражът на Черно море отново показа класа и спаси.

Второто полувреме започна с опасност, създадена от руснаците, но Макенджиев бе на мястото си и спаси два удара. Последва добра възможност за "моряците" но Мартин Минчев бе изпреварен от вратаря на Тосно. В 63-ата минута Ертан Томбак бе изгонен за втори жълт картон, но по договорка на треньорите младокът бе заменен от Илиас Хасани, получил червен картон в сутрешния мач с Дунареа.

Последва нов пропуск на Мартин Минчев, а в 73-ата минута руския страж парира шут на Огнянов, а след това Георги Илиев не успя да направи 2:0.

Така лагерът на варненци завърши. Те се завръщат в петък в морската столица на България, а на 7 февруари играят с втория тим на Лудогорец.

Последният спаринг преди старта на пролетния полусезон е на 10 февруари с Черноморец (Поморие).