Левият краен бранител на Черно море Мишо Венков ще се завърне в групата за мача с Берое този четвъртък от 15 часа в Каварна. Бранителят пребори контузия в ахилеса, заради която пропусна голяма част от зимната подготовка и първите два двубоя от прелетния полусезон – с ЦСКА и Славия.

Двубоят от 22-ия кръг на Първа лига ще бъде излъчен в ефира на DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио.

Георги Иванов – Гонзо обаче няма да може да разчита на Пламен Николов, Георги Илиев и Стефан Станчев. Последният е с разстежение в бедрения мускул и ще почива до края на седмицата. Десният бек на “моряците” ще пропусне и мача с Верея в Стара Загора. Неговото място в центъра на отбраната ще заеме Траян Траянов.

Георги Илиев лекува травма в глезена и засега няма информация кога ще се завърне на терена. Пламен Николов пък се чувства все по-добре и от спортно-техническия щаб се надяват съвсем скоро бранителят да е готов за игра.

Днес титулярите от мача със Славия направиха възстановяване, докато за всички други футболисти заниманието бе редовно. Утре “моряците” ще гледат видео от двубоя с “белите” (1:2), както и запис от последния мач на предстоящия съперник Берое. След това варненци ще проведат тренировка на клубния стадион “Тича”.