Капитанът на Левски Веселин Минев не беше много доволен от съдийството на Ивайло Стоянов при нулевото реми между „сините“ и Лудогорец в Разград. Срещата от 28-ия кръг изобилстваше от спорни моменти, а столичани завършиха с човек по-малко след два жълти картона на Мехди Бурабиа.

Повлия ли Ивайло Стоянов в дербито и на кого помогна?

През първото полувреме Левски имаше сериозни претенции за отсъждане на дузпа в 24-ата минута, каквато обаче не последва. Освен картоните на Бурабия реферът показа още четири жълти за „сините“ и два за домакините.

„Не може всеки мач едно и също... И все в полза на Лудогорец. Имаше едни засади в онзи мач срещу „червените“ ли са, „оранжевите“ ли са. Сега за нас не дава дузпа (за фаул на Абел Анисе срещу Бабатунде Адениджи – б.р.). Всеки мач само с тях (съдиите – б.р.) се занимаваме“, коментира Минев.

Боримиров изригна: Подготвят ни с картони за мача с ЦСКА

„Има много мачове до края и всички са дербита. Играем мач за мач и се надявам да завършим втори, а ако ни се открие възможност – да сме първи. От нас си зависи.“

„Не бях готов за мача на 100 процента и поех риск. За съжаление пак ми се обади в прасеца един крамп. Надявам се за дербито да се оправя.“

„Дали е трудно с толкова млади момчета в състава? Не, изобщо. Аз съм „за“ българските момчета.“

„Как беше срещу 11 чужденци? А, те си знаят своята политика. Аз не мога да се меся в техните неща. Щом имат успехи, за тях е правилно. Лично аз искам да виждам повече българи“, добави Минев.