Лудогорец има сериозен интерес към френски футболист и дори е влязъл в преговори за подписа му с настоящия му клуб. Информациите е на румънските медии, а според тях се касае за френското крило Жюлиен Бег, който е съотборник на национала Пламен Илиев в Астра Гюргево. 

Интересното е, че за пореден път разградчани влизат в конкуренция за играч с местния гранд Стяуа, като за пореден път се очаква да го преборят. Досега те успяха да отмъкнат под носа на клуба на Джиджи Бекали имена като Мей Махлангу и Юнес Хамза, а сега се очаква и Бег да акостира при шампионите. 

Ръководствата на Лудогорец и Астра вече имат допирни точки по разговорите за трансфера, твърди изданието "Диги Спорт". Очаква се да има развръзка до началните дни на декември, за да може французинът да е на линия за зимната подготовка на "орлите", ако се стигне до сделка. 

Най-големият връх в кариерата на Жюлиен Бег е спечелването на Купата на Франция през 2014 г. с екипа на Гингам. До лятото на тази година той се е подвизавал само в родината си, но вече оставя добри впечатления в Румъния и нищо чудно да акостира и в България. Бег е на 25 години.