Ръководството на Левски успя да привлече д-р Валентин Великов, който преди години работеше на "Герена", научи Дарик радио. Специалистът дълго време бе част от щаба на Ивайло Петев, с когото за последно работи в Кипър.

Д-р Великов е племенник на легендарния спортен медик Мишо Илиев, който също може да се похвали със солиден стаж в Левски и националния тим. Новият лекар на "сините" е допинг-ченге и дори е бил ангажиран от УЕФА за двубоя между Реал Мадрид и Атлетико в Талин, който бе за Суперкупата на Европа.

Великов снощи бе на мача Локомотив Пловдив – Левски, но гледа срещата от трибуните. Той бе облечен с екип на "сините" и носеше акредитация, което явно сочи, че вече е на работа в клуба от стадион "Георги Аспарухов". Доктор Великов е смятан за един от най-добрите футболни лекари в България. Преди години той беше привлечен при "сините" от Станимир Стоилов.

До този момент за здравето на "сините" футболисти се грижеше доктор Мартин Иванов, който работи в известен софийски медицински център.