Наставникът на Левски Георги Дерменджиев отново няма да може да разчита на две от последните си нови попълнения Валери Божинов и Живко Миланов. Те не успяха да се възстановят от травмите си и не са в групата за най-старото дерби в българския футбол със Славия в неделя. 

И докато за нападателя това е очаквано, леко изненадващо е при десния бранител, защото очакванията бяха да е на линия. Той обаче все още не е преодолял проблемите си в прасеца и отпада за четвърти пореден мач след трансфера си. 

Интересното е, че в групата попадна последното ново попълнение Йеркебулан Сейдахмет, който има само две тренировки със "сините". Все пак той може и да отпадне от групата, защото в нея са включени общо 19 футболисти, а в навечерието на мача трябва да станат 18. 

Ето и избраниците на Дерменджиев: 

Николай Михайлов, Николай Кръстев, Луи Нганиони, Деян Иванов, Давид Яблонски, Давиде Мариани, Милош Цветкович, Нуно Рейш, Хали Тиам, Антони Белмонт, Илия Юруков, Мартин Райнов, Богдан Вашчук, Жерсон Кабрал, Паулиньо, Станислав Костов, Серджиу Буш, Станислав Иванов, Йеркебулан Сейдахмет.