Отборът на Левски U19 завърши 1:1 с турския Алтънорду в мач-реванш от младежката Шампионска лига, така след 0:5 в първата среща "сините" напуснаха турнира още в първия кръг с общ резултат 1:6. 

Левски откри резултата в 41-ата минута, когато Димитров засече топката след центриране от корнер. В 80-ата минута Арслан изравни.

Още в 7-ата минута Кабов имаше възможност да затрудни вратаря на гостите, но не сполучи, след като Йозер се справи със ситуацията. Малко по-късно Йосфесли пропусна за турския тим.

В 37-ата минута на двубоя Калайджийски се сблъска с играч на гостите и напусна терена като беше заменен от Димитров. Четири минути по-късно Иванов имаше възможност да се разпише, но вратарят на Алтънорду се справи със ситуацията.

Минута по-късно, след центриране от корнер, резервата Димитров откри резултата за Левски.

До почивката "сините" пропуснаха да реализират и втори гол, след като Иванов нацели напречната греда.

През втората част в 56-ата минута Тихомир Димитров с глава нацели напречната греда след центриране от корнер.

Към края на двубоя гостите се активизираха като Дурак и Озтюрк стреляха опасно към вратата на Шейтанов, който не им остави шансове.

Все пак в 80-ата минута на срещата Арслан беше точен и изравни резултата.  

По този начин турският тим ще се изправи във втория кръг срещу победителя от двойката Спарта Прага - Младост Подгорица.

Левски - Алтънорду 1:1

голмайстори: 1:0 Тихомир Димитров (42), 1:1 Арслан (80)

състави:
Левски:
Шейтанов, Павлов, Калайджийски (37-Димитров), Боримиров (83-Бориславов), С. Иванов, Кабов (79-Иванов), Костадинов, Трендафилов, Найденов, Иванов, Юруков

Алтънорду: Йозер, Озтюрк, Фатих Актай (82-Демир), Йозфесли, Акташ, Дурук (46-Али Айдън), Каясой, Шенгюл (46-Дурак), Кюлиа, Арслан, Балаккиз