"Никакви предпочитания не съм имал за първия мач. Ботев Пловдив, както и всички останали. Рано или късно с всички ще играем. Нямам някакво конкретно предпочитания. Мисля, че дербито е подобно на миналата година", заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов след жребия за новия сезон в Първа лига.

Левски ще започне с мач срещу Ботев, а първенството стартира на 20-и юли.

"Актуалните събития в Левски тази година са по-малко. Ние сме казали, че имаме нужда да се подсилим на няколко позиции. Отборът се събира на 14-и за подготовка и смятам, че сме в добро настроение", каза Иванов, а по повод бъдещето на Васил Панайотов, сподели:

"Ние няколко разговора сме имали с него. След лагера в Малта и сега с неговия агент и се надявам в рамките на следващата седмица да стане ясно."

"На този етап няма нищо за обявяване. Оферта за Яблонски не е постъпвала. Спортният директор и мениджър са в същата категория. Ние имаме желание да намерим нов спортен директор, но на този етап няма какво да обявим. Виждате, че и другите отбори се подсилват с нови треньори и дано това доведе до повишаване качествата на футбола ни. Титла и Купа са цели, от които никога не се отказваме. Имаме да си извлечем поуки от изминалия сезон. Ние запазваме състава от миналата година. Съставът трябва да бъде по-обигран. Ние имаме по-малко извинения и дано следващият сезон ни донесе резултатите, които искаме", коментира още Краси Иванов, а по повод раздялата с Роман Прохазка, той заяви:

"Ние сме разговаряли с него, а решението да не остане в Левски беше негово. Разбирам, може би му е било време да търси ново предизвикателство в професионалния си път. Той в сърцата на нашите привърженици е сред най-обичаните футболисти. Ние се разделихме съвсем коректно. Пожелаваме му успех на новото място."