Атакуващият футболист на Левски Божидар Краев беше определен за Футболист №1 на 27-ия кръг в Първа лига, след като наниза 4 гола във вратата на Локомотив Пловдив за крупната победа.

"Благодаря за наградата, преди всичко трябва да сме здраво стъпили на земята", заяви атакуващият футболист на "сините".

"Предстои важен мач срещу ЦСКА, никой от тимовете няма предимство, до края на шампионата има още седем мача, не всичко е решено в първенството. Чувството да реализираш четири гола в един мач е отлично, имам върху какво да работя още, най-вече върху физическата подготовка. Нямам цели, а просто се опитвам да се представям добре във всеки мач. Ако си готов за успеха, не е толкова трудно да останеш на земята, защото знаеш какво коства той.", каза още той.

"Благодаря на треньора за подкрепата, посвещавам головете си на семейството, което е винаги зад мен, на треньорите, на съотборниците, те ми помагат", допълни Краев.

"Най-обичам да играя зад нападателя, но мога и като нападател. С Николай Митов работя добре, тъй като той ми даде шанс да играя в първия отбор, благодарен съм му", сподели още нападателят. 

"Какво се случва на голямото дерби Левски - ЦСКА? Вълнува те каква е обстановката преди началото на сблъсъка? Какво става на трибуните и какви са празниците след края на голямата битка?

Можеш да станеш част от отговорите на всички тези въпроси сам! Бъди нашите очи, води ни през емоциите си от големия сблъсък, запознай ни със "синьо-червените" страсти с хаштаг #GONG!

Ползвай го в Instagram и Facebook и нека цяла България разбере какво се е случило на голямото дерби Левски - ЦСКА на 29 април на Националния стадион "Васил Левски".

Напиши #GONG, стани част от голямото дерби, направи всички съпричастни с емоциите!"