Новият член на Надзорния съвет на Левски Кирил Ивков се надява собственикът на клуба Спас Русев да не подава оставка и да остане с отбора. Легендата на "сините" е категорична, че без помощта на бизнесмена, Левски трудно би се справил.

"Не мога да кажа какво става с новите хора. Така или иначе феновете се намесиха. При това положение, в което е отбора и от 6-7 години страда, ако и феновете се отдалечат от нас, какво става с Левски?", коментира той недоволството на привържениците на тима.

"Изключително много съм притеснен за бъдещето на клуба. Спас Русев извика Диана Иванова и Красимир Иванов и до два часа ще разберем какво се случва. Имал съм само една среща с него, но ми направи много силно впечатление. Говорихме за бъдеще и за втори отбор да има тук. Някаква перспектива. Явно обаче нещо се случва. Явно е обиден жестоко от някакво изказване и то от нашите фенове, любими. Нещо го е накарало да си подаде оставката. Дано остане. Сега имаме някакъв шанс да влезем в турнирите. Ако той си отиде, какво правим?", сподели Ивков.