Халфът на Славия Иван Минчев получи в Пресклуб "България" голмайсторската статуетка за играч на 21-я кръг в Първа професионална лига.

В анкетата сред треньорите, авторът на красивия победен гол срещу Черно море спечели с 8 гласа, следван с 6 гласа от Бирсент Карагерен /Дунав Русе/ и Руи Педро /ЦСКА/ с 4 гласа.

Награденият благодари за признанието и сподели, че целта е Славия да завърши първенството в първата шестица, така както искат ръководството и треньорите.

Напрежение между играчите обаче няма, тъй като ако не успеят за място в топ 6, ще се борят за добър резултат във втората шестица. В сравнение с предишния му тим Монтана, Иван Минчев се чувства по-добре в белия клуб, защото организацията на работата е много по-добра, пише pressclubbg.com.

Смяната на треньора Тарханов в края на миналата година не е довела до сътресения, тъй като наследникът му Владимир Иванов има същите изисквания към футболистите, поясни халфът.

Иван Минчев се надява след време да получи шанс да продължи кариерата си в чужбина, но сега мисли са отбора си, с който има договор още година и половина.