Един от световните медийни гиганти - телевизията beIN, направи ексклузивно интервю със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, съобщи самият той в профила си в социалната мрежа Facebook. 

Интервюто е част от 45-минутен филм, подготвян от испанския филиал на популярния канал за българския футбол и в частност за Лудогорец.

Собственикът на шесткратния шампион прие екипа на beIN, воден от репортера Бруно Санс, в своя офис и проведе разговора с журналистите от Барселона на перфектен испански, пише официалният сайт на клуба.

Ден по-рано екипът на beIN посети Разград, където повече от седем часа снима стадион "Лудогорец Арена", клубната база, града и направи интервюта с изпълнителния директор Ангел Петричев, треньорите на представителния тим и Б отбора - Димитър Димитров и Ради Здравков, както и с Клаудио Кешеру и Лукас Саша.

"Впечатлен съм от г-н Домусчиев и проекта Лудогорец. В България се запознахме и с други клубове, но това, което видях в Лудогорец наистина е невероятно", коментира Бруно Санс.