Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от първата контрола на "моряците" срещу Черноморец Балчик. Варненци записаха успех с 6:0.

"Няма никакво значение резултатът от първата контрола. Доволен съм от натоварването и желанието на всички футболисти. И двата отбора използвахме юноши, но се видя, че нашите са една идея по-добре. Имаше хубави неща, но трябва да работим още в офанзивен план. Като цяло, това, което целяхме, го постигнахме", каза Илиев.

Още по темата:

Черно море стартира с убедителна победа

"Юношите сме ги взели, за да играят. Вече няколко подготовки играят наравно с останалите футболисти. Тези, които са повече време с нас се вижда, че са близо до останалите в отбора. Както вече няколко пъти казах - не деля футболистите на млади - стари, на българи и чужденци. Защото като загуби отборът, не казваме че е паднал този юноша или онзи, а че Черно море е загубил. Когато бием пак е така.”

Илиан Илиев поясни, че за централния бранител Делмиро ще прецени след следващата контрола. "И Минков остави добри впечатления с играта си в тази проверка, но е трудно да се реши от една такава контрола дали да останат. Търсим още един централен бранител, халф и нападател, за който ще има развитие на нещата в понеделник", завърши Илиан Илиев.