Една от легендите на Левски на терена Петър Хубчев ще запише своя неофициален дебют и на треньорската скамейка на столичния гранд в неделния следобед. Той ще изведе "сините" в първата им контрола за това лято срещу Ред Бул Бразил по време на лагера в Австрия. 

Тази първа контрола на един от българските евроучастници ще можете да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT от 18:00 часа днес. Тя ще се излъчва и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA и ще я следим на GONG.BG. 

В тази проверка игрово време се очаква да получат новите попълнения Милан Миятович, Янис Карга и Франко Мазурек. Макар те да пристигнаха след началото на подготовката, може да запишат по няколко минути, за да се види докъде са стигнали във физически план. 

Все още не се знае дали на терена ще се появи топреализаторът на отбора Станислав Костов, който едва от вчера тренира на пълни обороти. Единственият друг, който със сигурност няма да играе, е исландският защитник Холмар Ейолфсон, който ще е напълно готов за игра след около месец. 

По време на лагера си в Австрия Левски ще изиграе общо четири контроли. Следващата от тях ще е с руския шампион Зенит на 25 юни, а последната ще е срещу първенеца на Швейцария Йън Бойс на 2 юли. След това отборът се прибира в София, за да се готви за евробитките с Ружомберок, първата от които е на 11 юли.