Нападателят на Копенхаген Андреас Корнелиус смята, че тимът трябва да продължи напред в Лига Европа на всяка цена, независимо дали в реванша с Лудогорец ще победи или ще загуби. За най-съществена част в двубоя с българския тим той смята контраатаките на Лудогорец, които отборът трябва да спре, ако иска да се класира за осминафиналите.

"Ние стигнахме до нужния резултат, сега само трябва да завършим започнатото. Лудогорец показа, че може да вкарва хубави отборни голове. Не е задължително да победим. Можем да загубим и да продължим. Но ще бъде наистина разочароващо, ако отпаднем от турнира. Не е толкова важно дали печелим или губим в конкретния мач. Важното е да се класираме.", коментира Корнелиус.

"След първия мач срещу Лудогорец и предимството ни в реванша, се превърнахме във фаворити за продължаване напред. Не казвам, че сме фаворити да спечелим този мач, но да преминем в следващия кръг.", каза още той.

Корнелиус увери, че датският тим е добре подготвен за повторната си среща с българския шампион.

"Трябва да успеем да прекъснем контраатаките им. Те се затрудняват пред добре подредената ни защита, затова трябва да бързо да се връщаме по местата си след като атакуваме.", завърши футболистът.