Завърналият се в елита Етър представи официално новата си екипировка за първенството в Първа лига. Нейн създател е JOMA, с която играят ред професионални отбори у нас.

Новите екипи на Етър

източник: etarvt.bg

За първи път Етър ще има три официални екипа. Основният е в традиционният виолетов цвят, като фланелките са с бели якички и бели ръкави и тънки бели вертикални линии. Гащетата и чорапите са изцяло виолетови. Вторият екип също по традиция е изцяло в бяло. За първи път ще има трети резервен екип, който е изцяло в червен цвят. Днес те бяха представени от няколко от основните футболисти в тима, като бяха показани и вратарските екипи.

Мнозина от привържениците на отбора вече изявиха желание да се снабдят с фланелки и екипировка като на мъжкия отбор. От клуба специално съобщиха, че ще събират заявки от феновете, но това ще стане от 14 юли нататък, след като мине първият мач срещу „Локо” (Пд). Всеки ще може да си поръча каквото желае от пълната екипировка на представителния отбор, като ще бъде информиран за цената. След събирането на заявките ще бъде направена до фирмата обща поръчка за феновете, информираха Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев.