Играчът на мача на Септември и Славия – Александър Дюлгеров, се зарадва допълнително на обрата, който неговият Септември записа срещу Славия. Освен че отбеляза гол и центрира за победния, то бившият футболист на ЦСКА празнува и рожден ден в деня, като победата е още по-важна за него.

„За мен лично показахме характер, този път наистина. Предишните мачове за Купата, с Дунав, с човек повече не показахме нужното, но днес заслужено стигнахме до победата”, стартира Дюлгеров пред DIEMA SPORT.

„Не за първи път се случват тези пропуски и трябва да обсъдим откъде идват проблемите. Когато всичко се случи добре, празнуваме”, акцентира той. „Не искам да коментирам при гола ми дали е заучено или не. В реално време не го видях, но се радвам, че отбелязах. Дано спомогне да оцелеем в Първа лига”, потвърди той.

„Със сигурност ни тежеше загубата от Локомотив Пловдив. Начинът, по който загубихме, най-точно. Аз имах амбиция да стигнем до финал, тъй като това ще е голяма чест и престиж. 0:4 е залъгващ резултат, тъй като не ни се даде дузпа. „От психологическа гледна точка е важно да победим след успеха днес на Дунав. Дали първо е по-добре да играем с Верея, или не – ще видим накрая. Сега целта ни е да останем трети и да оцелеем.

„И много, и малко са тези 29 години. Пред мен е бъдещето и се надявам да бъда здрав, както и всички около мен. Искам спокойствие – това е. Очаквам ЦСКА да победи във дербито в неделя”, завърши Александър Дюлгеров.