Сърцатият бранител Деян Иванов продължава своето възстановяване след тежката поредица от контузии, които го извадиха от игра за година. Юношата на „сините“ преминава курс в Болоня, където за него се грижат едни от най-добрите специалисти в Европа.

Дидо бе подложен на серия от операции, а сега работи по своето възстановяване в базата „Изокинетик – Болоня“, която е одобрена от ФИФА като една от най-квалифицираните бази за въстановяване.

Деян сподели за www.levski.bg, че работи единствено и само с мисълта да облече отново „синята“ фланелка и да продължи да играе за отбора на сърцето си.

„Борбата продължава. Давам всичко от себе си, всеки ден. Възстановяването ми върви нормално и рехабилитаторът, с който работя, след всяка тренировка споделя, че е много доволен. С всеки изминал ден се чувствам по-добре. Вече стъпвам и тренирам двуразово. Сутрин работя в басейн 3 часа, а следобед още 3 във фитнеса с рехабилитатора“, споделя Дидо.

Базата, в която се възстановява защитникът разполага с няколко терена, фитнес ,басейн и специална стая, в която гледат баланса на тялото и определят върху какво е нужно да работи всеки един състезател.

Деян трябва да се завърне в София след около месец, като на „Герена“ той ще тренира първоначално само във фитнеса. След два месеца ще започнат беговите упражнения, а за зимната подготовка треньорският щаб очаква защитникът отново в редиците на тима. 

Деян Иванов

източник: levski.bg