Отборът на Черно море продължава подготовката си за гостуването на Берое от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Мачът в Стара Загора е този петък от 17,30 часа.  

Днес "моряците" проведоха занимание на стадион "Младост" и в него се включиха всички футболисти, с изключение на Мартин Костадинов и Илиас Хасани. Костадинов е с младежкия национален отбор на България, а Хасани бе с представителния тим на Алжир.  

Илиас се завръща във Варна тази вечер и от утре ще се включи в тренировъчния процес. Централният бранител обаче ще пропусне мача със заралии заради наказание.  

От днес с варненци вече тренират тримата национали - Александър Цветков, Атанас Зехиров и Орлин Старокин. Нападателят Цветелин Чунчуков, който пропусна последните два мача на Черно море заради травма, вече е напълно възстановен и се готви наравно с отбора.  

Присъединилият се към тима във вторник Илия Миланов пък проведе първа тренировка с "моряците". Миланов се готви по индивидуална програма. Бранителят трябва да премине медицински прегледи, след което ще подпише договор с клуба.  

След края на днешната тренировка привърженикът на "моряците" Николай Любенов се снима с отбора за последно като ерген. Събитието бе предварително организирано от бъдещия му кум като изненада за сватбата, която е на 30 септември. 

Утре Черно море ще проведе занимание сутринта, като преди него отборът ще има видеоразбор. В четвъртък тимът отпътува за Стара Загора, където ще е и последната тренировка преди мача с Берое.